Ne jemi e-Shqiponja

e-Shqiponja Konsulence

Platform konsultimi ne Gjermani & UK

Rezervo takimin, kurse kohe! Sepse kompania jonë është më shumë se thjesht një biznes. Çdo person në ekipin tonë është unik – dhe ne të gjithë ndajmë të njëjtat vlera.

ikon
e-shqiponja
Ne jemi e-Shqiponja

e-Shqiponja Konsulence

Platform konsultimi
ne Gjermani & UK
Rezervo takimin, kurse kohe! Sepse kompania jonë është më shumë se thjesht një biznes. Çdo person në ekipin tonë është unik – dhe ne të gjithë ndajmë të njëjtat vlera.
Vlerat e mia

Sherbimi me i mire qe mund te ofrohet.

 e-Shqiponja në Botën Digitale ju gjëndet pranë vetëm me një klik,për të ju ndihmuar dhe zgjidhur problemet tuaja .

e-shqiponja
e-shqiponja
ikon
ikon
ikon
ikon
Sherbimi
e-Shqiponja
e-Shqiponja
Pse duhet te zgjedhesh e-Shqiponja
e-Shqiponja

Pse duhet te zgjedhesh e-Shqiponja?

Sa herë ndodh që të përballemi me probleme të mëdha apo të vogla në jetën e përditshme, për shkak të mungesës së njohurive për një Problem të caktuar. Për evitimin e këtyre problemeve çelësi është gjithmon tek informacioni.

sukses

Ekip Profesional

Zyra Avokatie dhe Expert te Ekonomise, ju ofrojmë  zgjidhje problemeve të ndryshme.

ekip

Kurse kohe & Para

Ndihmoni veten ne marrjen e vendimeve te duhura vetem me nje klikim.

Kontakto
 • Neue Mainzer Str. 52-58, 60311 Frankfurt
 • e-shqiponja@e-shqiponja.com
 • +4915166455763
Si te zgjidh problemin

Aplikime dhe dokumenta ne Gjermani!

arritje

Detajo problemin qe ke

Për evitimin problemeve ne gjermani çelësi është gjithmon tek informacioni.
1
arsyet e suksesit

Kontaktoni e-Shqiponja

e-Shqiponja në Botën Digitale ju gjëndet pranë vetëm me një klik ne platform , e-mail, telefon apo Whatsapp
2
pune

Konsultohu me ne!

Ju rrit mundësin që të përfitoni sipas kërkesës tuaj, për atë çfar ju ofron Sistemi Gjerman.
3
Rreth nesh

Çfarë na dallon?

Në Bashkëpunim me Zyra Avokatie dhe Experte te Ekonomise, ne ju ofrojmë mundësine e zgjidhjeve të problemeve te ndryshme ne sitemin ligjor Gjerman.

Aplikime per viza
Deklarimi i të ardhurave
Leje qendrimi ne Gjermani
Gjoba dhe Siguracioni i Makinave
Njohja dhe Konvertimi i Diplomave Universitare
Zyra Avokatie dhe Experte te Ekonomise

5 Vite Eksperience

Çdo person në ekipin tonë është unik – dhe ne të gjithë ndajmë të njëjtat vlera.
1 +
Klientë
1 +
Ekipe Ekspertë
1 +
Kliente Aktive
1 +
100% Siguri

Mëso shumë nga pyetjet bëhen shpesh

Per tu konsultuar me nje ekspert financiar ose ligjor shkoni tek kontakt forma dhe plotesoni te dhenat. 

Leja e qendrimit ne gjermani eshte nje procedure qe zgjat. Per te aplikuar ploteso dokumentat dhe dergoji tek forma e kontaktit e-Shqiponja. Stafi yne do te merret me procedurat.

Informacion me te detajuar mund te gjeni tek broshurat ne faqen Konsultim

Ne jemi mbeshtetja e biznesit tuaj!

Kontakto per nje konsulte falas me ne.

  e-shqiponja

  e-Shqiponja është krijuar për t’u dhënë përvojën më të mirë në shërbimet që ne ofrojme , me një dizajn UX/UI unik.

  60311 Frankfurt am Main
  (Hen - Pre)
  (09am - 06 pm)